Een nieuw hoofdstuk begint….

En dan ineens staat er Vertho op mijn Linkedin – Facebook – Insta profiel. Wat de afgelopen weken in de steigers stond en best onder de radar, is met ingang van 1 april dan toch echt! Ik had ooit het plan om groter en grootser te gaan ondernemen, maar het moet wel bij je passen. Na dik 2 jaar als mede-oprichter van Peper & CO, heb ik de keus gemaakt om terug te gaan naar mijn kracht en dat is op de werkvloer bij klanten. Om in clichés te praten, ‘lekker met de voeten in de klei’. Niet niks om achter te laten wat je hebt opgebouwd, maar gelukkig weet ik dat het in goede handen is en zijn we op een prettige manier nieuwe wegen ingeslagen. Mijn oud-collega’s van Peper & CO gaan gewoon vol gas verder om hier een mooi bedrijf van te bouwen, en ik start met Vertho: Interim Recruitment. Ook ga ik later dit jaar een nieuwe opleiding volgen om me meer te verdiepen in de kracht van (recruitment) online marketing. Nu al zin in!

PS: Nogmaals aan mijn oud Peper & CO collega’s: dank voor het lachen, het leren, het harde werken, het meedenken, de vele koppen thee, en de fijne samenwerking. Vergeet niet af te toe de planten te reanimeren!

PPS: En mocht de vraag komen waar ‘Vertho’ voor staat….het is een samenvoeging van de namen van mijn kids (Vera & Thom); dichter bij mezelf kan ik het bijna niet hebben.

PPPS: feedback op de leesbaarheid van mijn nieuwe site is meer dan welkom!

PPPPS: hoe vaak kun je PS eigenlijk gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *